Books Outlet

Fericire spontana(Editura: Curtea Veche, Autor: Dr. Andrew Weil ISBN 9786064402059)

Fericire spontana(Editura: Curtea Veche, Autor: Dr. Andrew Weil ISBN 9786064402059)
Preț: 45,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-44-0205-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 2
Pagini: 378
Format: 13X20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Cine nu îşi doreşte să fie fericit? Dar ştim oare cu adevărat ce înseamnă asta? Și, mai ales, cunoaştem piedicile din calea nostră spre ceea ce este, poate, cel mai mare deziderat uman al tuturor timpurilor?

 

Bazată pe opera de pionierat a lui Andrew Weil în medicina integrativă, cartea de faţa ne propune o reinterpretare a conceptului de fericire, analizând limitele modelului biomedical în tratarea depresiei şi elaborând unul nou, care se sprijină pe structura indivizibilă a dimensiunii minte-corp. Dr. Weil îmbină armonios teoria şi practica. Bazându-se pe integrarea psihologiei orientale în cea occidentală, el ofera o varietate de metode validate ştiinţific pentru a contracara stările emoţionale negative şi obişnuinţele mentale contraproductive, pentru a ameliora depresia şi anxietatea şi pentru a întari sentimentele de mulţumire şi rezilienţă care conduc la restabilirea echilibrului emoţional. Puse în practică în mod susţinut, aceste metode ne pot ajuta să ne sustragem tendinţei generale a lumii contemporane, pentru care statisticile în ceea ce priveşte depresia sunt mai sumbre ca niciodată. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0351 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.