Books Outlet

Farmacologie pentru moase si asistenti medicali note de curs Editia a 2-a ( Editura: Medicala, Autor: Oana Andreia Coman ISBN 9789733907831 )

Farmacologie pentru moase si asistenti medicali note de curs Editia a 2-a ( Editura: Medicala, Autor: Oana Andreia Coman ISBN 9789733907831 )
-10%
Preț: 26,10 RON
29,00 RON (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-39-0783-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Ediția: 2
Pagini: 179
Format: 17x24
Categoria: Medicina Umana

DESCRIERE

Manualul intitulat Farmacologie pentru Moase si Asistenti Medicali este adresat studentilor Facultatilor de Moase so Asistenti Medicali, precum si cursantilor colegiilor de profil sau celor care sunt deja asistenti medicali, moase sau fiziokinetoterapeuti.
Sunt prezentate notiuni esentiale pe care acestia ar trebui sa si le insuseasca si sa le detina in domeniul farmacologiei fundamentale.
S-a urmarit cunoasterea principalelor clase de medicamente, a notiunilor de baza privind farmacocinetica si farmacodinamia majoritatii claselor de substante active precum si a indicatiilor, reactiilor adverse si incompatibilitatilor acestora. Sunt expuse si masurile terapeutice de baza care trebuie urmate in anumite urgente medicale, cum ar fi socul anafilactic, crizele hipertensive sau unele intoxicatii medicamentoase.
Cei ce studiaza in acest domeniu vor gasi aici informatii foarte utile pentru practicarea corecta a viitoarei lor meserii, avand in vedere importanta covarsitoare pe care o are detinerea cunostintelor de baza privind medicamentul si utilizarea sa corecta in practica clinica.
Aceasta carte este utila si celor ce au absolvit deja facultati sau colegii in domeniu, precum si tuturor celor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele de farmacologie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1173 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.