Books Outlet

Exersarea competentelor de comunicare prin lectura fise de lucru pentru clasele V-VIII (Editura: Aramis, Autor: Petru Bucurescu ISBN 9786060093947)

Exersarea competentelor de comunicare prin lectura fise de lucru pentru clasele V-VIII (Editura: Aramis, Autor: Petru Bucurescu ISBN 9786060093947)
PRP: 16,99 RON (-15,01%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 14,44 RON
Diferență: 2,55 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060093947
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 125
Format: 28X20

DESCRIERE

Într-o societate care aproape a câștigat lupta cu analfabetismul se ridică o nouă provocare: eradicarea analfabetismului funcțional. De ce? Pentru că astăzi „a citi“ face parte din viața fiecăruia – întâlnim această provocare nu doar în școală sau în lecturarea scrierilor consacrate ale literaturii, ci atunci când trebuie să înțelegem prospectul unui medicament, eticheta unui produs alimentar, manualul de utilizare al unui electrocasnic, o informare/înștiințare trimisă de autorități, un afiș, un pliant etc. Dobândirea acestei abilități se face treptat, încă de la învățarea primelor litere în școala primară și continuând cu exersarea competențelor de comunicare pe parcursul gimnaziului. Această lucrare, adresată elevilor din clasele V-VIII, contribuie – printr-o varietate de texte și modele de teste, aplicații și solicitări – exact la atingerea scopului menționat încă din titlu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.