Books Outlet

Exercitii practice de Limba Romana clasa a VII-a CONSOLIDARE 2017 ( Editura: Paralela 45, Autor: Rusu Mina-Maria, Ciotoi Geanina ISBN 9789734725724 )

Exercitii practice de Limba Romana clasa a VII-a CONSOLIDARE 2017 ( Editura: Paralela 45, Autor: Rusu Mina-Maria, Ciotoi Geanina ISBN 9789734725724 )
-15%
Preț: 14,45 RON
17,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2572-4
Editura:
Anul publicării: 2017
Ediția: 3
Pagini: 152
Format: 20X26
Categoria: Limba Romana

DESCRIERE

In contextul aplicarii noilor programe de limba si literatura romana, centrate pe formarea la elevi a competentelor specifice - competente derivate din cele generale si circumscrise celor opt competente-cheie prevazute de Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbi - o lucrare de tipul celei de fata are rolul de a-l orienta atat pe profesor, cat si pe elevul  din clasele V-VIII in activitatea de predare-invatare-evaluare. Ea pleaca de la premisa ca limba si literatura romana in invatamantul preuniversitar trebuie predata si insusita ca o disciplina de cultura generala, al carei studiu nu are ca finalitate specializarea filologica a elevilor, ci construirea competentei de comunicare si a competentei culturale  a acestora, alfabetizarea lor functionala in domeniu, fara a-i conduce catre abstractiile teoretice din aria academica.
Lumea ofera, in primul rand elevilor, prin varietatea exercitiilor propuse, o perspectiva pragmatica de abordare a cunostintelor in  procesul de invatare, prin implicarea constienta si activa in dobandirea unei competente reale de comunicare in limba romana, atat a elevilor din scolile cu predare in aceasta limba, cat si a celor din scolile cu predare in limbile minoritatilor nationale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1017 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.