Books Outlet

Exercitii de gramatica pentru clasele a III-a si a IV-a ( Editura: Lizuka Educativ, Autor: Luiza Chiazna, Nelida Beju, Mihaela Filipescu ISBN 978-606-93136-0-2 )

Exercitii de gramatica pentru clasele a III-a si a IV-a ( Editura: Lizuka Educativ, Autor: Luiza Chiazna, Nelida Beju, Mihaela Filipescu ISBN 978-606-93136-0-2 )
Preț: 13,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-93136-0-2
Anul publicării: 2012
Pagini: 128
Format: 14x20

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor claselor a III-a si a IV-a, oferindu-le sprijin in aprofundarea cunostintelor de limba romana dobandite in ciclul primar. Culegerea respecta prevederile programei scolare prin obiective, continut si accesibilitate si tine cont de cerintele psihopedagogice privind capacitatea de efort si de intelegere a elevului. Sunt prezentate cunostinte accesibile tuturor elevilor, gradate dupa dificultate si volum, asigurand cantitativ si calitativ pregatirea absolventului claselor a III-a si a IV-a.
Activitatile de invatare sunt selectate in functie de viziunea comunicativa promovata de programa scolara. Acestea sunt accesibile si aplicative, stimuleaza potentialul de intuitie si imaginatie, cat si capacitatile de lucru individual si in grup.
Materialele si formele de lucru propuse elevilor sunt tratate pe baze intuitive si logice, dupa cerintele programei scolare. Materialul de fata poate fi considerat un mijloc de abordare si dezvoltare integrata a capacitatilor vizate de mediul comunicativ-functional. Prezenta lucrare se doreste a fi un instrument de lucru eficient, atat invatatorilor, dar si parintilor, care vor incerca alaturi de elevi, bucuria insusirii corecte a limbii romane.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 1.1152 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.