Evolutia gandirii economice Tratat vol1+ vol 2+ vol3

Evolutia gandirii economice Tratat vol1+ vol 2+ vol3
Autor:
ISBN: 973-8905-58-3
Editura:
Anul publicării: 2008
Format: 16x23
Categoria: Economie
Preț: 218,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

lucrarea de fata se adreseaza in primul rand studentilor de la facultatilor cu profil economic. Ea va fi utila, crede, si studentilor de la alte facultati, care studiaza economia politica si doresc sa aprofundeze probleme de mare complexitatem reiesite din specificul practicii economice.
Un ajutor real poate constitui lucrarea si pentru persoanele care se pregatesc sa devina doctori in stiinte economice, data fiind vastitatea ei tematica.
In lucrare, se gasesc analizate si dimensiuni filosofice, sociologice, psihologice si antropologice ale proceselor economice.
Ea prezinta si aspecte esentiale ale transformarilor istorice, produse in evolutia diverselor popoare, functie de nivelul lor de dezvoltare economica. In aces context se analizeaza si problema cauzalitatii in genere si in istorie suficient de controversata in literatura de specialitate. Mentionam ca uneori se incearca incadrarea proceselor istorice in scheme rigide care fac abstractie de specificul diverselor popoare.
Pe un spatiu relativ extins, in lucrare scoatem in evidenta originalitatea culturii romanesti, bogatia spirituala si sufleteasca a poporului nostru greu incercat de istorie, precum si contributia sa la edificarea culturii universale.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0416 sec