Books Outlet

Evanghelia după Iisus ( Editura: For You, Autor: Paul Ferinni ISBN 9786066391795 )

Evanghelia după Iisus ( Editura: For You, Autor: Paul Ferinni ISBN 9786066391795 )
Preț: 57,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-179-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 407
Format: 16X28
Categoria: Religie

DESCRIERE

„Poate că nu sunt prezent aici în trup, dar sunt prezent în iubirea ta. Când găsești iubirea în inima ta, știi că sunt cu tine. E chiar atât de simplu. 

Dacă mă cunoști în inima ta, vei ști că dragostea este singurul răspuns la toate problemele tale. 

Iubirea trăiește în inima fiecărui om. Ai încredere în ea, căci deține puterea de a-ți înălța conștiența și de a schimba condițiile în care trăiești. Iubirea este ultima și suprema realitate. Ea este începutul și sfârșitul, alfa și omega. Este scânteia originară și creatoare, împlinirea ei și absoluta ei suficiență. 

Să-I aducem mulțumiri lui Dumnezeu pentru al Său Dar al iubirii și iertării, pentru încrederea Sa eternă că ne vom găsi calea înapoi acasă. Îți mulțumim, Tată, pentru darul iertării. Îl vom folosi cu înțelepciune. Cu el, vom aduce lumina Ta în toate ungherele întunecate ale sufletelor noastre”.(Evanghelia după Iisus)

 

„Cărțile lui Paul Ferrini sunt cele mai importante pe care le-am citit. Le studiez ca pe Biblie.” (Elisabeth Kubler-Ross)

„Paul Ferrini îți va inspira noi perspective și revelații și te va determina să-ți aduci în viață și în lume schimbări autentice.” (Neale Donald Walsch)

„Paul Ferrini ne reconectează cu Spiritul Interior, cu acel loc unde ne putem vindeca cele mai profunde răni.” (Joan Borysenko)

 

PAUL FERRINI a scris peste 40 de cărți despre iubire, iertare și vindecare, printre care bestsellerul „Iubire fără condiții”, apărut în limba română la Editura For You. Lucrările lui, combinând spiritualitatea și psihologia, au fost traduse în numeroase limbi, transmițându-i la nivel internațional învățăturile legate de vindecarea emoțională, evoluția personală și iubirea necondiționată.

Ferrini este fondator și editor al publicației „Miracles”. Prin scrierile, conferințele și workshopurile sale, mii de oameni și-au rafinat arta și practica iertării și și-au deschis inima către prezența divină din ei și din alții.” 

„Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern: poet, mistic, vizionar, rostitor al adevărului.” (Larry Dossey)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1170 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.