Books Outlet

Evaluarea nationala la finalul clasei a VI-a Limba si comunicare 2016 ( Editura: Paralela 45, Autor: Mina-Maria Rusu ISBN 9789734721689 )

Evaluarea nationala la finalul clasei a VI-a Limba si comunicare 2016 ( Editura: Paralela 45, Autor: Mina-Maria Rusu ISBN 9789734721689 )
-15%
Preț: 11,90 RON
14,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2168--9
Editura:
Anul publicării: 2015
Ediția: 2
Pagini: 111
Format: 20X26

DESCRIERE

Probele de evaluare transdisciplinara sprijina elevul sa patrunda sensurile oricarui tip de text si sa dovedeasca intelegerea corecta a mesajului. Avantajul cunoasterii complexe - caci la un astfel de tip de cunoastere invita cartea - este acela ca deschide o perspectiva corecta pentru ca fiecare elev sa inteleaga lumea privind-o din unghiuri multiple.
Aceasta lucrare isi propune, in fapt sa coreleze trecerea elevului de la acumularea de cunostinte la o atitudine activa, de operationalizare, cu momentul in care elevul constientizeaza competentele transdisciplinare dobandite ca urmare a invatarii. Conceptia care sta la baza acestei lucrari are in centru asigurarea, prin invatare, a unitatii cunoasterii umane in procesul de intelegere a lumii. Prin abordarea transdisciplinara a cunoasterii, elevul invata sa stie, sa faca, sa traiasca impreuna cu ceilalti si cel mai important lucru, sa fie. Practic, in acest moment de inceput de mileniu, abordarea transdisciplinara a cunoasterii  asigura elevului competenta de a-si construi individualitatea prin conectarea constienta la valorile universale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0893 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.