Books Outlet

Evaluarea nationala clasa a VI a Limba si comunicare ( Editura: Art Grup Editorial, Autor: Florin Ionita, Florentina Samihaian, Maria Ionita, Ana gabriela Dragomirescu ISBN 9786067101065 )

Evaluarea nationala clasa a VI a Limba si comunicare ( Editura: Art Grup Editorial, Autor: Florin Ionita, Florentina Samihaian, Maria Ionita, Ana gabriela Dragomirescu ISBN 9786067101065 )
Preț: 18,00 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-710-106-5
Anul publicării: 2014
Pagini: 216
Format: 17X24

DESCRIERE

Volumul de fata reprezinta un auxiliar didactic ce contribuie la dezvoltarea competentei de lectura a elevilor, nu doar pentru a face fata cu brio examenului de Evaluare Nationala de la finalul clasei a VI-a , ci si pentru a deveni cititori experimentati, care sa poata beneficia de toate deschiderile oferite de textele citite.
Fiind vorba de o lucrare cu un caracter preponderent formativ, ce poate fi folosita deopotriva pentru antrenare si pentru evaluare continua a competentei de lectura , ghidul de fata sustine efortul profesorilor si al elevilor de a lucra cu texte la prima vedere in limba romana si in limbile engleza si franceza, dar si cu itemi care evalueaza intelegerea si interpretarea mesajelor scrise, literare sau nonliterare.
Itemii variati, si descriptori de evaluare au fost construiti conform componentelor fundamentale ale literatiei in domeniul lecturii, asa cum sunt definite acestea in Cadrul de referinta PISA 2012 pentru lectura.
Fata de modelul propus pentru Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VI a, baremele contin in plus obiective de evaluare pentru fiecare cerinta, precum si explicatii lexicale menite sa inlesneasca decodarea textului. Totodata, pentru fiecare cod de evaluare autorii propun posibile variante de raspuns, precum si descriptori clari, care sa-i ajute deopotriva pe elevi si pe profesori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0482 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.