Books Outlet

Evaluarea competentelor digitale Bac 2010

Evaluarea competentelor digitale Bac 2010
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-135-542-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 151
Format: 17x23
Categoria: Bacalaureat 2010

DESCRIERE

Aceasta carte se adreseaza in primul rand elevilor de liceu care se pregatesc pentru sustinerea examenului de bacalaureat, oferind o prezentare detaliata a notiunilor necesare sustinerii probei de evaluare a competentelor digitale. Modul in care este organizata, forma de prezentare a iinformatiei, printr-o abordare vizuala, pas cu pas, bazata pe exemple si pe o cantitaaaaaaate impresionanta de ilustratii, ofera cititorilor un bun sprijin in pregaritea pentru examen. Comentariile sunt concise si directe, iar explicatiile cu privire la notiunile care trebuie asimilate sunt expluse clar si organizat.
Volumyul reprezinta un instrument facil, proiectat sa inlesneasca dobandirea notiunilor de baza , fiind structurat pe baza competentelor care urmeaza a fi evaluate: utilizarea computerului si organizarea fisierelor, editoare de texte; informatie si comunicare; concepte de baza ale Tehnologiei Informatiei(IT); editoare de calcul tabelar; baze de date; prezentari.
Profesorii vor putea folosi la randul lor acest nou instrument didactic la orele dedicate in mod special pregatirii examenului de bacalaureat, pentru eventuale testari partiale sau simulari ale probei de examen. Cartea poate constitui un bun ajutor si pentru cei care doresc sa dobandeasca cele mai importante notiuni legate de utllizarea calculatorului, atat de necesare intr-o societate puternic informatizata, in care computerul joaca un rol foarte important.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.