Books Outlet

Evaluare Nationala. Limba si comunicare Clasa a VI-a ( Editura: Art Grup editorial, Autori: Florin Ionita, Florentina Samihaian, Maria Ionita, Ana Gabriela Dragomirescu ISBN 978-606-8954-71-4 )

Evaluare Nationala. Limba si comunicare Clasa a VI-a ( Editura: Art Grup editorial, Autori: Florin Ionita, Florentina Samihaian, Maria Ionita, Ana Gabriela Dragomirescu ISBN 978-606-8954-71-4 )
-20%
Preț: 15,20 RON
19,00 RON (-20%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-8954-71-4
Anul publicării: 2018
Pagini: 216
Format: 16,5x24

DESCRIERE

Volumul de fata contribuie la dezvoltarea competentei de lectura a elevilor, nu doar pentru a face fata cu brio examenului de Evaluare Nationala de la finalul clasei a VI-a, ci si pentru a deveni cititori experimentati, care sa poata beneficia de taote deschiderile oferite de textele citite.
Fiind vorba despre o lucrare cu un caracter preponderent formativ, ce poate fi folosita deopotriva pentru antrenare si pentru evaluarea continua a competentei de lectura, ghidul de fata sustine efortul profesorilor si al elevilor de a lucra cu texte la prima vedere, in limba romana si in limbile engleza si franceza, dar si cu itemi care evalueaza intelegerea si interpretarea mesajelor scrise, literare sau non-literare.
Itemii variati (cu alegere duala si multipla, de acociere, de completare, cu raspuns scurt, compuneri libere etc.) si descriptorii de evaluare au fost construiti conform componentelor fundamentale ale literatiei in domeniul lecturii.
Fata de modelul propus pentru Evaluarea Nationala de la finalul clasei a VI-a, baremele contin in plus obiective de evaluare pentru fiecare cerinta, precum si explicatii lexicale menite sa inlesneasca decodarea textului. Totodata, pentru fiecare cod de evaluare autorii propun posibile variante de raspuns, precum si descriptori clari, care sa-i ajute deopotriva pe elevi si pe profesori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0800 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.