Books Outlet

Evaluare nationala clasa 6 - a - limba si comunicare: modele de teste pentru limba romana si limba franceza ( editura: Niculescu, autor: Mariana Cheroiu, ISBN 9789737488480 )

Evaluare nationala clasa 6 - a - limba si comunicare: modele de teste pentru limba romana si limba franceza ( editura: Niculescu, autor: Mariana Cheroiu, ISBN 9789737488480 )
-10%
Preț: 13,50 RON
15,00 RON (-10%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-748-848-0
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 94
Format: 16x22.5
Categoria: Limba Romana

DESCRIERE

Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a VI-a. Modelele de teste propuse de autoare sunt construite transdisciplinar si au ca scop evaluarea abilitatilor de inteleger si explorare a unor texte in limba romana si in limba franceza, abordand teme specifice elevilor de clasa a VI-a. Astfel, fiecare test propune doua texte (unul in romana si unul in franceza) care au o tema comuna si pe care elevii le vor folosi ca suport pentru rezolvarea unor probleme din universul lor imediat. Aceste texte sunt insotite de itemi care evalueaza: - intelegerea textelor-suport propuse; - folosirea informatiei din aceste texte pentru rezolvarea unor situatii asemanatoare cu cele din viata reala. De asemenea, testele sunt insotite de sugestii de rezolvare a cerintelor, care sa ii ajute pe elevi sa verifice corectitudinea raspunsurilor date.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0564 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.