Books Outlet

Ella. Scrisoarea I ( Editura: Letras, Autor: Mistery Lives ISBN 9786060713272)

PRP: 30,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 27,00 RON
Diferență: 3,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 9786060713272
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 66
Format: 13x20 cm
Categoria: Religie

DESCRIERE

Stimate cititoare, stimaţi cititori,

 

Intenţia acestei cărţi este aceea de a vă aduce puţină Lumină, puţină Dragoste, Fericire şi, mai ales, Libertate în vieţile voastre.

De a vă trezi puţin curiozitatea o carte deosebită de marea majoritate a altor cărţi.

Veţi afla unele lucruri frumoase, unele triste, unele greu de înţeles, puţin suspans şi concluzii personale, în general, ieşite din comun; mai exact, curajul de a spune adevărul gol-goluţ văzut şi aflat prin inima, sufletul, trăirile personale şi propriii ochi.

Declar că este foarte important să vă confirm: sub nici o formă nu doresc să aduc prejudicii, ofense sau neplăceri nimănui, persoane, grupuri, religii, secte etc. Este o experienţă personală, cu trăiri personale, concluzii şi emoţii trăite personal.

Ştiind că în zilele noastre lumea preferă să citească online, puteţi obţine cartea în format ePub de pe site-ul www. letras. ro şi de pe alte site-uri internaționale.

Lucrurile pe care le veţi descoperi sunt de o valoare inestimabilă, demne de luat în considerare. Sunt pentru voi, cei care aveţi în mână această carte, exact la momentul potrivit, o adevărată comoară.

Vă doresc o lectură plăcută! Cu respect deosebit pentru toţi

 

Mystery Lives©

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0469 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.