Books Outlet

Efectul Matrioska. Detoxifiera mintii si a sufletului ( Editura: One Book, Autor: Luminita Oprea ISBN 9786069357736 )

Efectul Matrioska. Detoxifiera mintii si a sufletului ( Editura: One Book, Autor: Luminita Oprea ISBN 9786069357736 )
Preț: 36,00 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-93577-3-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 258
Format: 14,5x20,5 cm

DESCRIERE

.. efectul Matrioşka este cartea ce îţi oferă un program puternic şi valoros de alchimie interioară. Ea îţi promite să te scoată din automatismul zilnic şi să te ajute să îţi pui întrebări, să înţelegi, să accepţi, să integrezi şi să eliberezi ceea ce nu este vizibil, dar te ţine pe loc. Alchimia interioară îţi iluminează sufletul cu lumina desăvârşită a înţelepciunii, făcând să dispară toate părţile întunecate ale vieţii, pe care le eliberează şi le transformă în lumină de viaţă.

De asemenea, Efectul Matrioşka este călătoria spre adevăratul sine pe care poate nici nu ştiai că-l ai, căci majoritatea oamenilor sunt conduşi de sinele fals, plin de mândrie, ego, umbre, măşti, frici, critici, etichete, tipare şi convingeri limitative.
 
BENEFICII pe care le vei obţine în urma lecturării acestei cărţi:
■ Lăsând Eul Superior să îşi reia locul, îţi vei schimba viaţa, adică o vei trăi conştient.
■ Vei putea să-ţi trăieşti viaţa aşa cum doreşti, iar nu viaţa te va trăi pe tine. Vei ajunge să iei decizii în deplină cunoştinţă de cauză a efectelor lor.
■ Vei reuşi să îi inspiri pe alţii să capete încredere în sine şi puterea de a-şi atinge potenţialul maxim prin arta co-creaţiei conştiente şi să-şi crească gradul de conştientizare a acestor vremuri magice, de transformare planetară la o conştiinţă mai măreaţă.
■ Te vei debarasa de bagajul toxic pe care acum îl cari după tine, chiar fară să ştii. Tipul de energie prezent la nivelul implanturilor emoţionale şi celulare este cel care atrage rezonanţe similare. Iar tu te întrebi cu seninătate: de ce la tine e aşa, iar la „alţii" altfel. Iată cum poţi avea acces la acel „fel" pe care l-ai vrea şi tu în „farfuria" ta. |
■ Vei elimina toate implanturile" ce stânjenesc caracterul fluent al starii tale naturale de a fi, lucru absolut necesar pentru a te schimba sau a te întoarce la rezonanţa ta divină originară.
■ îţi vei goli cămara pentru a putea face loc noilor „bunătăţi". Iisus Hristos a spus: „... nimeni nu pune vin nou în burdufuri vechi, altfel vinul nou va sparge burdufurile."
ACUM ESTE MOMENTUL TĂU.
►    Devii conştient de cine este cel pe care îl laşi să te conducă.
►    îţi iei puterea înapoi. Tu eşti răspunsul!
►    Redevii întreg, un tot.
►    îţi aminteşti cine eşti, care îţi este unicitatea şi rolul pe care alegi în cunoştinţă de cauză să îl joci la şcoala Pământ.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0377 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.