Books Outlet

Educatie tehnologica si aplicatii practice. Caietul elevului pentru clasa a VI-a ( Editura: Aramis, Autori: Marinela Mocanu, Magda Dache, Loredana-Irena Sandulescu ISBN 9786060091127)

Educatie tehnologica si aplicatii practice. Caietul elevului pentru clasa a VI-a ( Editura: Aramis, Autori: Marinela Mocanu, Magda Dache, Loredana-Irena Sandulescu ISBN 9786060091127)
-15%
Preț: 12,75 RON
15,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-009-112-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 64
Format: 20,5x26 cm

DESCRIERE

Auxiliar aprobat M. E. N. 2018

Caietul de lucru este organizat logic, pe unităţi de învăţare corespunzătoare conţinuturilor învăţării din manual şi respectă tehnicile cunoscute de proiectare şi aşezare în pagină a sarcinilor de lucru. Structura conceptuală şi procedurală coerentă, diversitatea de metode folosite, toate au fost eşalonate de la simplu la complex, conducând către asigurarea unor raţionamente inductive, deductive. Învăţarea activă este susţinută prin aplicaţii variate şi sarcini de lucru diversificate, orientează activităţile specifice actului didactic, facilitează şi stimulează învăţarea. Conţinuturile învăţării au fost sintetizate şi sunt propuse aplicații relevante pentru temele de studiu, scheme logice, în acord cu metodele moderne de învăţare.·Testele de evaluare aferente fiecărei unităţi de învăţare conţin itemi diversificaţi, cu punctaje care permit autoevaluarea elevilor şi monitorizarea pe parcursul anului şcolar a competenţelor dobândite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0473 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.