Books Outlet

Educatie plastica clasa a VIII-a (Editura: Art Grup editorial, Autori: Sanda Amarandei, Radu Lilea, Valeriu Pantilimon ISBN 9786069089545)

Educatie plastica clasa a VIII-a (Editura: Art Grup editorial, Autori: Sanda Amarandei, Radu Lilea, Valeriu Pantilimon ISBN 9786069089545)
PRP: 29,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 24,65 RON
Diferență: 4,35 RON
Promoția expiră la 30.09.2023
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9089-54-5
Anul publicării: 2020
Pagini: 80
Format: 21x30 cm

DESCRIERE

 Modern, perfect adaptat formării și dezvoltării de noi competențe, manualul propune un model didactic bazat pe învățarea prin investigare, analiză și aplicații. Pe lângă abordarea conținuturilor specifice disciplinei, lucrarea prezintă, pentru fiecare temă în parte, legătura acesteia cu alte domenii și cu realitatea cotidiană. Elevul are astfel șansa de a conecta experiența personală, din orizontul apropiat, cu realitățile din domeniile artelor, designului etc.

 
·         Manualul urmărește inițierea dialogului cu opera de artă și descifrează cu ajutorul termenilor specifici disciplinei mesajul artistic al operei de artă în contextul epocii, furnizând conținuturi adecvate nivelului de studiu. Este orientat spre conștientizarea valorilor artistice, cu scopul de a le oferi elevilor ocazia de a înțelege și de a descoperi latura estetică a sensibilității și exprimării culturale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Manuale, Culegeri, Caiete speciale, Memoratoare

Created in 0.0365 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.