Books Outlet

Eden, Versiunea sumeriana a genezei (Editura: Daksha, Autor: Anton Parks ISBN 9789731965673)

PRP: 59,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 53,10 RON
Diferență: 5,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731965673
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 350
Format: 16X23
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

Știm deja că primele capitole din Biblie, cele cuprinse în Cartea Genezei, nu reprezintă adevărul istoric. Totuși, cum au apărut miturile despre Grădina Edenului, despre Pomul Cunoașterii și despre Șarpele care a convins-o pe Eva să muște din măr? Ce a însemnat de fapt Căderea din Rai?

La toate aceste întrebări ne răspunde Anton Parks, în cartea-documentar Eden: Versiunea sumeriană a Genezei, în curs de apariție la Editura Daksha.

După ani de cercetări și traduceri ale tăblițelor sumeriene din lut cu scriere cuneiformă găsite la site-ul arheologic din Nippur (sud-estul Irakului de astăzi), Parks ne oferă o nouă perspectivă documentată și foarte plauzibilă. Se pare că aceleași mituri care stau la baza creștinismului există și în aceste scrieri sumeriene ce datează cu mult dinaintea scrierilor din Vechiul Testament. Așadar, Cartea Genezei biblice ne prezintă, de fapt, mituri transmise de la trib la trib, prelucrate de-a lungul secolelor – o altă versiune a miturilor originale, cele sumeriene.

Aceste tăblițe au fost descoperite între anii 1885 și 1900. Mulți cercetători au încercat să le traducă, însă fără prea mare succes. De aceea, informațiile atât de valoroase despre originea umanității, a Binelui și a Răului au rămas ascunse în cuneiformele lor pentru atât de mulți ani. Anton Parks este cel care a reușit să le descifreze după toți acești ani de încercări eșuate. Toate informațiile fascinante (însă atât de periculoase) descoperite sunt expuse în lucrarea Eden: Versiunea sumeriană a Genezei, fără a omite nimic.

În această carte, vei descoperi adevărata origine a oamenilor pe Pământ și vei privi dintr-o cu totul altă lumină episoadele biblice ale Grădinii Edenului, Șarpelui și Căderii Omului. Vei avea acces la versiunea nealterată, originală, a genezei, așa cum a fost ea descoperită de Anton Parks în timpul traducerii tăblițelor sumeriene.

Tu ai curaj să afli adevărurile expuse tranșant și documentat în această carte-fenomen?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0334 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.