Books Outlet

Durerea ( Editura: Letras, Autor: D. Claudiu ISBN 9786060711339)

PRP: 25,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,50 RON
Diferență: 2,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786060711339
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 268
Format: 13x20 cm
Categoria: Drama

DESCRIERE

Cartea este doar un strigăt de durere venit din pustiul unei vieți ratate, viața mea. O poveste despre risipă și eșec, cu cele mai triste și dureroase efecte ale lor, pe care le-a suportat cea mai dragă ființă, Mihaela, cea care mi-a acordat încredere totală, m-a susținut fără obiecții, și-a pus toate speranțele în mine și am beneficiat nemeritat de admirația ei, pentru cele mai mici reușite. A suportat alături de mine intemperiile vieții – și nu au fost puține – și mi-a încredințat cea mai gingașă formă de manifestare a originii noastre divine, sufletul ei, cu speranța că voi fi în măsură să apreciez acest dar deosebit.
Am reușit doar s-o dezamăgesc total.

Este și o poveste despre cât de puțin am înțeles și apreciat – mult prea târziu, când sunt deja singur – farmecul, frumusețea, șansa și valoarea unei vieți pe acest Pământ minunat. Doamne, îți mulțumesc pentru că mi-ai îngăduit această șansă, chiar și pentru durerea care m-a însoțit perma- nent din vina mea. Poate pentru a mă purifica și astfel să sper că voi ob- ține măcar iertarea Ta.

Mi-am dorit să fie și o dedicație pentru toate femeile care renunță la visurile lor, își schimbă destinul plătind cu multă durere, își sacrifică viața personală și se oferă voluntar pe altarul familiei, de dragul unui semizeu de mucava. Egoist, nerecunoscător și insensibil – așa cum am fost și eu – la așteptările ființei minunate care-i stă alături și-l adoră, cu încrederea și speranța că a ales corect. Povești neștiute, poate mai triste decât cea care urmează, înecate în anonimatul lacrimilor, mâhnirii, suferințelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0431 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.