Drept civil partea generala persoanele

Drept civil partea generala persoanele
Preț: 60,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-7836-93-5
Editura:
Anul publicării: 2008
Ediția: 3
Pagini: 578
Format: 16x23
Categoria: Drept Civil

DESCRIERE

Lucrarea de fata,desi transpune materia dreptului civil pe o structura de curs universitar(Partea generala-avand drept scop a arata multimplele infatisari ale dreptului civil-si Persoanele-din care se desprind elementele de individualizare a persoanelor fizice si a celor juridice),depaseste cu mult cerintele unui asemenea suport didactic,de altfel absolut necesar pentru inceperea studiului acestui domeniu de referinta al dreptului.
Astfel,pe de o parte,cursul abordeaza cu claritate institutiile fundamentale ale dreptului civil,iar,pe de alta parte,constituie o valoroasa interpretare a acestora,datorata in primul rand importantelor referiri la jurisprudenta in materie,dar si numeroaselor trimiteri la literatura de specialitate,rod al muncii atat a teoreticienilor,cat si a practicienilor.
Prin aceasta maniera de prezentare,cartea permite cititorului aprofundarea institutiilor de baza ale dreptului civil,dobandind astfel o metoda indispensabila pentru a le pune in practica,devenind formator de condeie si indrumator in activitatea profesionistilor dreptului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1144 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.