Books Outlet

Doctrina secreta. Sinteza a stiintei, religiei si filosofiei Vol. 1: Evolutia cosmica ( editura: Ganesha, autor: H. P. Blavatsky, ISBN 9786068742311 )

Doctrina secreta. Sinteza a stiintei, religiei si filosofiei Vol. 1: Evolutia cosmica ( editura: Ganesha, autor: H. P. Blavatsky, ISBN 9786068742311 )
-10%
Preț: 37,80 RON
42,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-31-1
Anul publicării: 2017
Ediția: I
Pagini: 480
Format: 14x20,5 cm

DESCRIERE

Doctrina secretă prezintă un număr considerabil, dar totuși ales de fragmente esoterice ce provin din datele sale fundamentale. Ea indică printre altele faptul că, prin compararea atentă a Cosmogenezelor anticilor, poate fi în mod gradat dobândită o percepție inclusiv intuitivă a Adevărurilor Dumnezeiești Universale. Această Doctrină Secretă ne oferă în plus o mulțime de indicații ce ne pot fi de un imens folos pentru descoperirea istoriei autentice a raselor umanității; mai mult decât atât aceasta ridică vălul de alegorie și simbolism și ne revelează feluritele fațete specifice dar și frumusețea Adevărului Ultim Dumnezeiesc. Această Doctrină Secretă fundamentală prezintă intelectului însetat de o reală cunoaștere, atât roadele intuiției, cât și florilegiul percepțiilor spirituale ale celor înțelepți, iar taote acestea ne dezvăluie pas cu pas, într-o anumită măsură, „secretele“ științifice străvechi, ce sunt la bază, ale Universului și care încep să fie rând pe rând confirmate inclusiv de descoperirile de vârf ale fizicii cuantice.  

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1007 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.