Books Outlet

Dieta mintii(Editura: Scoala Ardeleana, Autor: Adina Moldoveanu ISBN 9786067975253)

Dieta mintii(Editura: Scoala Ardeleana, Autor: Adina Moldoveanu ISBN 9786067975253)
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067975253
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 131
Format: 13X20
Categoria: Psihanaliza

DESCRIERE

ADINA MOLDOVEANU este strategist coach, trainer, speaker motivaţional, terapeut şi consilier spiritual cu o vastă experienţă în domeniul dezvoltării personale. Fără a se limita la vreun sistem sau la o credinţă anume, a fost dintotdeauna interesată de domeniul spiritualităţii. Este fondatoarea Centrului Freistar, o platformă internațională ce formează și crește oameni pentru crearea unui business de calitate bazat pe dezvoltarea personală și cultivarea valorilor spirituale. În prima sa carte, Calea Căii, Adina Moldoveanu a sintetizat ani de studii şi cele mai diverse experienţe spirituale, pe care le-a reformulat de o manieră cât mai practică şi accesibilă, sub forma unei discuţii cu propriul Maestru Interior, pe care fiecare dintre noi o poate purta pentru a răspunde unor întrebări existenţiale şi cotidiene. Impactul studiului Kabbalah la Universităţile din New York, Londra şi Tel Aviv deschide noi porţi către cunoaştere. În urma acestor ani de interacţiune cu persoane din diferite domenii, dar şi implementând prin exemplul propriu, fundamentează Conceptul Mind's Diet. Acest concept vine să împărtăşească reţeta succesului de lungă durată relevând tehnici adaptate din cărţile sfinte. Cea de-a doua carte, Mind's Diet, a fost publicată pentru prima oară în SUA şi a fost bestseller pe Amazon în faţa unor nume de răsunet, precum John Maxwell, fapt ce a atras atenţia Fox News, unde autoarea a şi fost invitată. Revenită în România, a decis să revizuiască şi să cumuleze cele două cărţi pentru o experienţă completă a cititorului. În periplul vindecării, această carte vă propune o structurare spirituală a valorilor printr-o relaţie sacră cu Sursa.

* * *

Noua Spiritualitate este emanaţia unei Noi Ştiinţe care s-a conturat îndeosebi către sfârşitul secolului abia încheiat. Sunt aduse tot mai multe argumente care pledează pentru originea spirituală a Universului.
Viziunea materialistă asupra lumii a permis crearea unei civilizaţii tehnologice avansate, cu indubitabile avantaje pentru ameliorarea condiţiei umane. În acelaşi timp însă filosofia care a motivat-o nu a reuşit să evite actuala criză globală. Suntem tot mai nesiguri pe destinul nostru, mai angoasaţi, mai aproape de autodistrugere.
Colecţia noastră se deschide, aşadar, tuturor cărţilor menite să propună o soluţie de ieşire din impasul lumii contemporane, să avanseze o ipoteză coerentă sau să adauge o nouă valenţă demersului spre o lume mai bună.
Nimic nu se va schimba în drama lumii actuale dacă rămânem la aceeaşi gândire. Acesta este motivul pentru care toţi comentatorii fenomenului social optează pentru o Nouă Spiritualitate.  Respectul pentru viaţă, nevoia de schimbare a fiecăruia dintre noi în acord cu Legea fundamentală a Universului, care postulează înfăptuirea binelui, a frumosului, a armoniei, şi nu a urii şi a dezbinării, constituie esenţa Noii Spiritualităţi. (Dumitru Constantin-Dulcan)

 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0600 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.