Books Outlet

Dezvaluiri din lumea Islamului (Editura: Bookstory, Autor: Nicolae C. Batzaria ISBN 978-606-95621-4-7)

Dezvaluiri din lumea Islamului (Editura: Bookstory, Autor: Nicolae C. Batzaria ISBN 978-606-95621-4-7)
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95621-4-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 222
Format: 13X20

DESCRIERE

„Român macedonean, student al Universității din București, profesor, scriitor de merit, Nicolae C. Batzaria oferă publicului românesc o lucrare care ar căpăta un loc de frunte în orice literatură.

Aceste pagini [...] cuprind, alături de observații juste și de interpretări subtile ale unor lucruri adânc cunoscute de autor, și cele dintâi memorii pe care le dă la lumină unul dintre participanții la acel interesant act din drama decăderii otomane care a fost faza întâi a dominației naționalismului otoman [...].

Din această carte va răsări pentru cititorul atent o întreagă lume, parțial dispărută, parțial în luptă încă împotriva fatalității.

Pentru ce ne-a dat Batzaria îi suntem recunoscători noi și îi vor fi [...] aceia care vor citi frumoasa lui carte [...]. Ca unul care am scris cea din urmă istorie a Imperiului Otoman, cred că pot să afirm aceasta.ˮ 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0592 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.