Books Outlet

Despre ingeri Intrebari si raspunsuri: Ovidiu Dragos Argesanu ISBN 978-606-9721-17-9)

Despre ingeri Intrebari si raspunsuri: Ovidiu Dragos Argesanu ISBN 978-606-9721-17-9)
Preț: 60,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9721-17-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 177
Format: 13x20
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

În ziua de azi, există și multe puncte de vedere nebiblice cu privire la îngeri. Unii cred că îngerii sunt ființe umane care au murit, adică ghizii noștri, alții îi consideră surse de putere impersonale, pe care le putem accesa; alții neagă cu totul existența lor, iar alții sunt de părere că doar ei au dreptul de a accesa îngerii sau dimensiunile din care vin aceștia.
Scopul cărții de față este de a răspunde la întrebări simple despre cum se raportează îngerii la omenire și cum slujesc ei scopurilor lui Dumnezeu.

Această carte a fost inspirată de MyAngels, o platformă care ea însăși s-a născut din dorința unor oameni vizionari de a fi conectați la tot și la toate și de a-și trăi experiențele împreună, ghidați și sprijiniți de îngeri.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0359 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.