Books Outlet

Designul, cand toti suntem designeri. O introducere in designul pentru inovatie sociala ( Editura: Vellant, Autor: Ezio Manzini, ISBN 9786068642680 )

Designul, cand toti suntem designeri. O introducere in designul pentru inovatie sociala ( Editura: Vellant, Autor: Ezio Manzini, ISBN 9786068642680 )
-10%
Preț: 54,00 RON
60,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068642680
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 280
Format: 16x23 cm
Categoria: Design

DESCRIERE

Într-o lume mereu în schimbare, fiecare dintre noi este designer: orice persoană sau entitate colectivă, de la firme la instituții, de la comunități la orașe și regiuni, toate trebuie să definească și să dezvolte un proiect de viață. Câteodată aceste proiecte generează soluții insolite; uneori se regăsesc în țeluri comune și realizează transformări semnificative.

Designul, când toți suntem designeri este o carte provocatoare și o lectură esențială pentru toți cei care sunt implicați sau au o predilecție pentru design și pentru procesele de design – cu alte cuvinte, pentru noi toți. Chiar dacă vorbim de un designer de elită, de un activist de nivel local, un pedagog in design, sau un factor de decizie birocratic sau corporativ, Ezio Manzini ne provoacă să regândim rolul designului și al „designerului” în societatea contemporană. Dorește să ne reimaginăm relația pe care designului o are cu inovația socială și construirea unei culturi sustenabile și reziliente.

Ronald Shiffman, profesor emerit, Pratt Institute Programs for Sustenable Planning and Developmentde

 

În munca lui Ezio Manzini se regăsește un umanism adânc, ce este evident prin claritatea și viziunea din această carte. Sunt bucuros să recomand Designul, când toți suntem designeri tuturor celor interesați de rolul pe care îl are designului în noua cultură pe care noi toți o creăm.

Richard Buchanan, profesor, Department of Design & Innovation, Weatherhead School of Management

 

Prin exemple convingătoare ale inovației sociale din întreaga lume, Manzini ne arată că este posibil să începem schimbarea felului în care gândim și trăim, schimbarea felului în care relaționăm cu toți ceilalți și cu lumea din jurul nostru, iar în acest timp să începem reconstruirea unei lumi noi.

Joel Towers, decan, Parsons School of Design

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0967 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.