Books Outlet

De ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda (editura Curtea Veche, Autori: Allan Pease, Barbara Pease ISBN: 978-606-44-0178-6)

De ce barbatii se uita la meci si femeile in oglinda (editura Curtea Veche, Autori: Allan Pease, Barbara Pease ISBN: 978-606-44-0178-6)
-10%
Preț: 29,70 RON
33,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0178-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: a V-a
Pagini: 344
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Nu-i aşa, doamnelor, că aproape în fiecare zi vă supăraţi pentru că partenerul dumneavoastră, care pare să nu aibă altă treabă decât să privească la televizor în timpul liber, nu vă răspunde la întrebari? 
Nu-i aşa, domnilor, că aproape zilnic sunteţi agasaţi de pălăvrăgeala "fără sens" a partenerei dumneavoastră? 
Autorii acestei cărţi şi-au propus să prezinte unui public larg motivele pentru care bărbaţii şi femeile gândesc diferit şi ce este de făcut în această privinţă. Uimitoarea lor carte porneşte de la prezentarea ultimelor descoperiri în domeniile cercetării asupra creierului, biologiei evoluţioniste, geneticii, psihologiei şi schim-bărilor sociale. Rezultatul este o privire revelatoare, uneori şocantă asupra teritoriului de luptă trasat între sexe. Şi poate mai impor-tant pentru fiecare dintre noi, cartea ne arată cum putem împăca diferenţele de gândire dintre bărbaţi şi femei. Odată ce veţi învăţa secretele celuilalt, nu veţi mai cădea niciodată în capcana reproşurilor şi a mustrărilor de conştiinţă. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0523 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.