Books Outlet

Dansul energetic (Editura: Dharana, Autor: Ioan ISBN 978-606-9029-152)

PRP: 33,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,05 RON
Diferență: 4,95 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-9029-152
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208
Format: 16X20 cm
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

... ființa noastră are nevoie de mai multă dinamizare datorită faptului că, în ultimii 4000 de ani, prin facilitățile pe care ni le-am creat, am devenit prea statici. Dansul energetic ne dă posibilitatea să ne cultivăm pe niveluri energetice dinamice de foarte mare intensitate, compensând lipsa de mișcare cu care era obișnuit să trăiască omul preistoric.

Deși în timpul dansului nu depunem efort fizic prea mare, arderile sunt foarte intense întrucât acestea sunt declanșate și întreținute de aportul de energie atras din univers prin conexiunea prioritară creată atât între trup și cer, cât și între trup și pământ. Acesta este motivul principal pentru care, în timpul dansului, corpul se încinge precum filamentul unui bec.

Dacă, în cazul becului, filamentul este conectat la o sursă de energie electrică de polaritate „+" și „-", în cazul dansului energetic trupul îndeplinește același rol, comportându-se ca un conductor electric, ancorat între cer și pământ. Spre deosebire de alte tipuri de terapii, care necesită acțiuni mai laborioase și mai complicate, în dansul energetic vă implicați cu relaxare și minim de efort.

  Dansul energetic poate readuce normalitatea în aproape orice situație ne-am afla. Este posibil acest proces întrucât dansul energetic acționează concomitent în toate planurile vieții, atât în cele subtile, cât și în cele materiale:
· în planurile subtile - dansul energetic taie corzile energetice cauzatoare de suferință, determinate de relațiile deficitare;
· în corpul fizic - dansul energetic contribuie la dinamizarea blocajelor energetice ca efect al suferințelor cronicizate. De asemenea, dansul energetic  contribuie la refacerea țesuturilor afectate de suferințe.
 
Cele două forme de vindecare pot asigura refacerea treptată și sigură atât timp cât persoana suferindă se supune unui program constant și riguros de terapie...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0337 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.