Books Outlet

Curajul in salbaticie. In cautarea apartenentei adevarate, dar si a curajului de a rezista singur ( Editura: Curtea Veche, Autor: Brene Brown ISBN 9786064402301 )

Curajul in salbaticie. In cautarea apartenentei adevarate, dar si a curajului de a rezista singur ( Editura: Curtea Veche, Autor: Brene Brown ISBN 9786064402301 )
Preț: 42,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0230-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: a II-a
Pagini: 174
Format: 13x20 cm
Categoria: Bestsellers

DESCRIERE

„Brené Brown ne inspiră pe fiecare dintre noi să fim un pic mai curajoși.”

— The Huffington Post
 

„Este inevitabil: vom da greș cu toții. Dar Brené este acolo, gata să ne sprijine.”

— Simon Sinek, autorul cărții Leaders Eat Last

 

„O perspectivă proaspătă, care îmbină cercetarea și umorul.”

— Publishers Weekly

 

Sentimentul de apartenență este înțeles ca dorința înnăscută a oamenilor de a face parte din ceva mai amplu decât propria persoană. Dar într-o eră a polarizării crescânde, ne vedem puși în fața nevoii de a redefini acest concept. Cu toții avem nevoie să simțim că facem parte din ceva - dar astăzi, când omenirea trece printr-o criză spirituală a lipsei de conexiune, acel ceva trebuie cu atât mai mult să fie real - nu condiționat, fals, ori supus negocierii.

 

În această carte, Brené Brown ne arată cum putem restabili conexiunea umană și apartenența adevărată, în ciuda divizării și a retragerii. Într-un discurs clar, rod al anilor de cercetare, autoarea ne inspiră curajul de care avem nevoie pentru a găsi calea înapoi către noi înșine, dar și către ceilalți. Iar această cale trece prin mijlocul sălbăticiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0508 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.