Books Outlet

Curajul de a fi vulnerabil. Schimba felul in care traiesti, iubesti, educi si conduci ( Editura: Curtea Veche, Autor: Brene Brown ISBN 9786064402349 )

Curajul de a fi vulnerabil. Schimba felul in care traiesti, iubesti, educi si conduci ( Editura: Curtea Veche, Autor: Brene Brown ISBN 9786064402349 )
Preț: 48,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0234-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: a II-a
Pagini: 300
Format: 13x20 cm
Categoria: Bestsellers

DESCRIERE

„O carte minunată: imperios necesară, esențială și amuzantă. N-am putut s-o las jos.”
— Seth Godin

 

„Cred că lumea are nevoie de mai mulți ghizi ca Brené, care să ne arate calea către lumea noastră interioară.”

— Maria Shriver

 

„Brené Brown este strălucită când vine vorba să prezinte paradoxurile curajului: suntem cu atât mai puternici cu cât ne îmbrățișăm vulnerabilitatea și îndrăznim cu atât mai mult cu cât învățăm să ne recunoaștem fricile.”
— Gretchen Rubin, autoarea The Happiness Project

 

Nu avem de-a face cu o carte despre victorie sau înfrângere. Ci cu o carte despre curaj. Într-o lume a lui „niciodată nu-i destul“, în care frica a devenit o a doua natură, vulnerabilitatea este subversivă. Incomodă. Ba, uneori, chiar puțin periculoasă. Fără îndoială, a ne-o asuma implică riscuri mult mai mari decât criticile pe care le-am putea primi sau faptul de a fi răniți.

Dar dacă facem un pas înapoi și ne privim situația cu obiectivitate, vom descoperi că nimic nu este mai dureros, mai incomod și mai periculos decât a rămâne pe dinafara propriei vieți, gândindu-ne cum ar fi stat lucrurile dacă am fi avut curajul să pășim în arenă. Curajul de a fi vulnerabil propune o viziune nouă și puternică despre ce înseamnă a ne lăsa văzuți. Și ne învață să o facem, pas cu pas.


Brené Brown, doctor în asistenţă socială, este profesor cercetător la Graduate College of Social Work din cadrul Universităţii din Houston, program finanţat de Fundaţia Huffington. Şi-a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, ruşinea şi empatia.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0552 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.