Books Outlet

Cunoasterea de sine / Calatorie spre fiinta interioara ( Editura: Herald, Autor: Lobsang Rampa ISBN 9789731116105 )

Cunoasterea de sine / Calatorie spre fiinta interioara ( Editura: Herald, Autor: Lobsang Rampa ISBN 9789731116105 )
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-111-610-5
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: 4
Pagini: 233
Format: 13X20
Categoria: Psihanaliza

DESCRIERE

Efemerul se arunca pretutindeni intr-o fiintare profunda. De aceea toate formele lumii noastre trebuie folosite nu doar intr-un sens dependent de timp ( si deci limitat de timp ), ci trebuie incluse in acele fenomene cu semnificatie superioara la care luam parte ( sau in care suntem parte). Intr-o constiinta profund lumeasca si plina de bucurii lumesti trebuie sa situam ceea ce am vazut si am atins aici. Nu intr-un dincolo a carui umbra intuneca pamantul, ci in intreg, in univers. Natura, lucrurile cu care venim in contact si de care ne folosim in fiecare zi, toate acestea sunt forme preliminare si tranzitorii ; totusi, atat timp cat ne gasim aici, ele sunt avutul nostru, prietenii nostri.
Prin urmare, nu trebuie sa denigram si sa desconsideram tot ceea ce apartine acestei lumi, ci dimpotriva, tocmai din cauza naturii pe care o impartasesc cu noi, aceste fenomene si lucruri trebuie intelese si transformate de noi in sensul cel mai profund. Transformate? Da, caci este sarcina noastra sa intiparim in noi pamantul acestor trecator, preliminar, intr-o maniera atat de pasionata, de dureroasa, incat natura sa esentiala sa fie in mod invizibil resuscitata in noi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0887 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.