Books Outlet

Cum gandesti de fapt (Editura: For You, Autor: Dr. Nicky Hayes ISBN 978-606-639-605-9)

PRP: 38,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 32,30 RON
Diferență: 5,70 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-605-9
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 210
Format: 13x20

DESCRIERE

Devino expert în arta de a gândi eficient!

Renumita psihologă dr. Nicky Hayes explorează în fascinanta carte „Cum gândești de fapt” modalitățile ingenioase și uneori ineficiente prin care mintea noastră procesează lumea.

Cunoașterea modului în care gândim este fundamentală pentru a înțelege de ce suntem cine suntem și de ce facem ceea ce facem. Ceea ce ni se întâmplă în minte când procesăm informații (gândirea, stocarea sau accesarea unei amintiri, concentrarea atenției, procesarea limbajului, creativitatea, rezolvarea problemelor, învățarea etc.) dictează ce ne motivează și ce ne descurajează, modul în care interacționăm cu ceilalți și deciziile pe care le luăm în fiecare zi.

Cartea „Cum gândești de fapt” examinează știința din spatele modului în care gândim, dezvăluind rețeaua complexă și fascinantă de procese ce guvernează modul în care vedem lumea. Acest ghid cuprinzător și accesibil pentru știința gândirii îți prezintă și principalele erori de raționare și modul în care emoțiile sau prejudecățile afectează gândirea, memoria și creativitatea.

Gândirea noastră este plină de scurtături, iar acestea ne conduc adesea la greșeli.

Psihologii au descoperit peste o sută de moduri diferite în care putem fi induși în eroare de scurtăturile sau euristicile pe care le folosim, de la a face doar alegerile cele mai familiare până la a presupune că propria noastră experiență este tipică pentru cea a altor persoane.

Punând toate acestea cap la cap și recunoscând că o mare parte din gândirea noastră nici măcar nu este conștientă, putem aprecia cât de complicată este gândirea. Dar este și fascinantă, iar cunoașterea diferitelor fațete ale gândirii și a modului în care mintea noastră poate fi influențată fără să ne dăm seama ne ajută să ne înțelegem nu numai pe noi înșine, ci și pe ceilalți oameni. Dr. Nicky Hayes

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

44,91 RON
PRP: 49,90 RON (-10%)
Created in 0.0559 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.