Books Outlet

Culegere de texte si aplicatii pentru limba si literatura romana, clasa a V-a ( Editura: Aramis, Autori: Marina Norel, Petru Bucurenciu ISBN 9786067066449)

Culegere de texte si aplicatii pentru limba si literatura romana, clasa a V-a ( Editura: Aramis, Autori: Marina Norel, Petru Bucurenciu ISBN 9786067066449)
Preț: 19,99 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-706-644-9
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 224
Format: 16,5x24 cm

DESCRIERE

Doriți să vă pregătiți suplimentar elevii? V-ar prinde bine recomandări de lectură în plus față de ce găsiți în paginile manualului? Răspunsul e la noi:  Culegerea de texte și aplicații pentru limba și literatura română, clasa a V-a, semnată de autorii manualului de Limba și literatura română. Fragmente noi din operele literare studiate, alte texte literare, sugestii pentru lărgirea orizontului de lectură, presărate cu câteva aplicații care să faciliteze înțelegerea textului și aprofundarea cunoștințelor despre limbă – toate acestea se regăsesc în paginile acestei culegeri.
Beneficiari pot fi toți elevii, indiferent de manualul după care studiază, deoarece cule gerea oferă tot ceea ce este necesar – textul, aplicațiile, spațiile de lucru. Mai mult – există o rubrică dedicată extinderii posibilităților de lectură – Răsfoind cărțile din bibliotecă. Veți descoperi aici și alte texte fascinante, grupate pe temele de interes – școala, familia, prietenia, cartea, natura, lumile imaginare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0468 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.