Books Outlet

Copilul si arborele genealogic ( Editura: Philobia, Autor: Elisabeth Horowitz, ISBN 9786068560472)

Copilul si arborele genealogic ( Editura: Philobia, Autor: Elisabeth Horowitz, ISBN 9786068560472)
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8560-47-2
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 214
Format: 13x20 cm
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Un copil se va naşte, un copil s-a născut, un copil creş­te... El se va înscrie într-o descendenţă, devenind la rândul său moştenitorul unei poveşti de familie. Există, la toţi copiii, o nevoie imperioasă de a avea relaţii personale cu membrii familiei, de a afla informaţii cu privire la originile sale. Cine ce-a făcut?

O parte fundamentală a educaţiei constă în transmite copilului istoria propriilor rădăcini materne şi paterne. Această legătură dintre generaţii, atunci când este stabilă şi bazată pe afecţiune, constituie temelia pe care se va edifica persona­litatea copilului.

Intr-o manieră simplă şi argumentată, cu exemple edificatoare luate din practica de terapeut, autoarea ne explică influenţa generaţiilor anterioare asupra copilului.

O carte utilă în educaţia celor mici.

Elisabeth Horowitz este specializată, de peste douăzeci de ani, în studiul şi analiza arborelui genealogic. A fondat, în anul 2000, Asociaţia Franceză de Psihogenealogie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Psihologie

Created in 0.1070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.