Books Outlet

Copacul dorintelor / The Wishing Tree ( Editura: Art Grup editorial, Autor: William Faulkner, ISBN 9786067104868 )

Copacul dorintelor / The Wishing Tree ( Editura: Art Grup editorial, Autor: William Faulkner, ISBN 9786067104868 )
-20%
Preț: 26,40 RON
33,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-710-486-8
Anul publicării: 2017
Pagini: 132
Format: 18x22,5 cm
Categoria: Povesti bilingve

DESCRIERE

Dormea încă, dar simțea cum se deșteaptă din somn, înălțându-se ca un balon: parcă era un peștișor de aur într-un acvariu rotund de somn, urcând întruna prin apele calde ale somnului către suprafață. Apoi avea să se trezească.
Așa că se trezi, dar nu deschise imediat ochii. Preferă să rămână în pat, la căldură, aproape nemișcată, și parcă-ar fi avut pe dinăuntru încă un balonaș care se făcea tot mai mare și urca, urca întruna. În curând avea să-i ajungă la gură, apoi să țâșnească afară, sărind până hăt, în tavan. micul balon dinăuntrul ei se făcea tot mai mare și din cauza lui simțea furnicături în tot corpul, în brațe și picioare, de parcă tocmai ar fi mușcat dintr-o frunză de izmă. Oare ce să fie? se întrebă ea, cu ochii strânși închiși, încercând să-și aducă amite ce se întâmplase cu o zi în urmă.
— E ziua ta, se auzi un glas lângă ea, iar ochii i se deschiseră brusc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0933 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.