Books Outlet

Conversatii cu Dumnezeu pentru parinti. Impartasirea mesajelor cu copiii ( editura: For You, autori: Neale Donald Walsch, Laurie Lankins Farley, Emily A. Filmore, ISBN 9786066391542 )

Conversatii cu Dumnezeu pentru parinti. Impartasirea mesajelor cu copiii ( editura: For You, autori: Neale Donald Walsch, Laurie Lankins Farley, Emily A. Filmore, ISBN 9786066391542 )
Preț: 42,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-154-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 424
Format: 13x20
Categoria: Religie

DESCRIERE

Încă din primele luni după publicarea volumului I din Conversații cu Dumnezeu, în mai 1995, cititorii care erau părinți l-au rugat pe Neale Donald Walsch să le ofere instrumentele care să-i ajute în a le face cunoscute și copiilor minunatele concepte din acest dialog extraordinar. Adulții doreau o modalitate prin care să-i învețe pe copii ceea ce au învățat ei din Conversații cu Dumnezeu.
Conversații cu Dumnezeu este unul dintre roadele Școlii Noua Spiritualitate. În cadrul acestui program, Neale li s-a alăturat lui Laurie Farley și Emily Filmore, directoarea școlii, pentru a aduna toate conceptele spirituale ale programei de educație la domiciliu.
Volumul de față le oferă părinților nu numai instrumentele de predare a conceptelor din Conversații cu Dumnezeu, ci șiun rezumat al acestor concepte. Așa a luat naștere o adevărată programă pentru profesorii spirituali ai secolului XXI.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.