Books Outlet

Controlul derapajelor monetare contemporane prin initiative specifice (Editura: Didactica si Pedagogica, Autori: Ionut Cristian Voicu, Constantin Floricel ISBN 9789733015451)

Controlul derapajelor monetare contemporane prin initiative specifice (Editura: Didactica si Pedagogica, Autori: Ionut Cristian Voicu, Constantin Floricel ISBN 9789733015451)
PRP: 24,08 RON (-14,99%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 20,47 RON
Diferență: 3,61 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-1545-1
Anul publicării: 2009
Pagini: 176
Format: 17x24 cm
Categoria: Economie

DESCRIERE

Lucrarea de faţă este concepută de un colectiv de autori de prestigiu, constituind un material foarte util ce vizează o abordare aprofundată a unora dintre cele mai importante aspecte privind moneda şi politicile monetare, impactul monetar şi sistemul de gestiune al crizelor bancare, politica monetară românească, oferind un complement de informaţie şi incitând în continuare la o cercetare mai amplă a domeniilor investigate. Lucrarea apărută cu sprijinul Băncii Comerciale Române se adresează economiştilor şi altor categorii de specialişti care lucrează în organele centrale de sinteză economică, în ministere, în aparatul financiar-bancar, la pregătirea, adoptarea, executarea şi controlul realizării deciziilor. Lucrarea prezintă, într-o manieră accesibilă, rolul important al monedei şi al creditului în cadrul economiei de piaţă, precum şi cunoaşterea mecanismelor şi instrumentelor specifice acestui domeniu, din punct de vedere teoretic cât şi practic, aspectele teoretice fiind particularizate cu aplicaţii practice privind controlul masei monetare în România. Riscul cronicizării simptomelor de îmbolnăvire a masei monetare ca urmare a practicării unor limitări valorice asupra comportamentului posesorilor de monedă şi a debitorilor, nu poate fi ignorat niciun moment. Scopul autorilor este de a oferi un plus de informaţie şi orientare generală, dar şi o pregătire minuţioasă a tuturor celor ce studiază politica monetară contemporană, atât de necesară fiecăruia dintre noi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0414 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.