Contabilitatea financiara Romaneasca 2009

Contabilitatea financiara Romaneasca 2009
Preț: 80,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 978-973-8197-22-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 514
Format: 17x24
Categoria: Contabilitate

DESCRIERE

Romania aplica, inca de la 1 ianuarie 2006 , reglementari contabile conforme cu Directivele Contabile Europene, aprobate prin OMFP nr. 1752/17.11.2005, caruia i s-au adus, pe parcurs, mai multe modificari si clarificari.
Utilizatorii acestor reglementari au avut posibilitatea ca, pe masura scurgerii timpului, sa cunoasca si sa aplice corect continutul lor.
Organele de specialitate abilitate au depus eforturi apreciabile pentru propagarea prin publicatii, cursuri si instruiri cu teoreticienii si practicineii contabili, a continutului si modului de aplicare a prevederilor la care ne referim.
Mai multi slujitori ai contabilitatii au publicat, prin articole de carti, materiale, fragmentare sau complexe, pentru intelegerea si aplicarea acestor reglementari contabile in Romania.
Autorii lucrarii au oferit pietei, in martie 2006, o carte cu titlul "Contabilitatea financiara romaneasca conforma cu directivele europene". In anul 2007 au realizat o noua editie a acestei lucrari (a 2-a), revizuita si actualizata. In anul 2008 am oferit editia a 3-a actualizata fata de primele materiale.
De asta data oferim celor interesati, si mai ales profesionistilor contabili, o lucrare actualizata si adaugita cu noutatile de ordin contabil si fiscal aparute in acte normative pana in luna martie 2009.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0870 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.