Conservarea carnii (Editura: Mast, Autor: Gerd Wolfgang Sievers ISBN 9786066490597)

PRP: 20,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 17,00 RON
Diferență: 3,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor: Gerd Wolfgang Sievers
ISBN: 9786066490597
Editura: MAST
Anul publicării: 2015
Pagini: 190
Format: 13X20
Categoria: Alimentatie
DESCRIERE
Traditia culinara de conservare a carnii ca sa reziste mult timp aproape uitata, este reluata si interpretata in aceasta carte oferind cititorilor informatii fundamentale despre ingrediente, instyrumentele si recipientele necesare care usureaza accesul amatorilor inspre acest subiect. Descrierea diferitelor tehnici de conservare si sfaturile practice referitoare la ambalaj, depozitare si comercializare, transforma cartea intr-una de referinta. Varietatea retetelor porneste de la delicatesele native germane pana la retetele clasice frantuzesti cunoscute la nivel international.
Cărţi noi
-- 35,70 RONPRP: 42,00 RON (-15%)
- 38,25 RONPRP: 45,00 RON (-15%)
- 240,00 RON
Promoţii
-- 35,70 RONPRP: 42,00 RON (-15%)
- 40,80 RONPRP: 48,00 RON (-15%)
- 17,85 RONPRP: 21,00 RON (-15%)
RECENZII