Books Outlet

Comunicare in limba romana pentru clasa I Caiet de lucru ( Editura: Ars Libri, Autori: Adina Grigore, Cristina Ipate-Toma, Nicoleta-Sonia Ionica ISBN 9786065747883 )

Comunicare in limba romana pentru clasa I Caiet de lucru ( Editura: Ars Libri, Autori: Adina Grigore, Cristina Ipate-Toma, Nicoleta-Sonia Ionica ISBN 9786065747883 )
Preț: 18,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-574-788-3
Editura:
Anul publicării: 2015
Ediția: 4
Pagini: 144
Format: 20x29 cm

DESCRIERE

Avizat MEN Conform cu programa nr 3418/19 03 2013
 
Este un auxiliar didactic absolut necesar elevilor de clasa I, pentru formarea si consolidarea deprinderilor de scriere corecta, lizibila, estetica precum, si a celor de citire constienta.

Continutul caietului ofera un bogat si variat suport de exersare grafica si de exersare a citirii constiente, prin exercitiile antrenante care se afla pe fiecare pagina.

Elaborarea caietului de lucru s-a realizat in stransa corelatie cu programa scolara pentru clasa I si releva o abordare integrata a tematicii instructiv-educative care pune in valoare comunicarea orala si scrisa pe baza unei arii largite de cunoastere.

Stilul de prezentare atractiv, stimuleaza interesul elevilor si pentru aspectul estetic al scrierii.

Caietul de lucru contine fise aplicative, fise de recapitulare si evaluare si constituie un sprijin de valoare si pentru cadrele didactice, care doresc sa desfasoare o activitate didactica de calitate, caietul oferind si planificarea pe saptamani a materiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0580 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.