Books Outlet

Comunicare in Limba Romana caiet pentru clasa I Partea II ( Editura : Aramis , Autor : Olga Paraiala ISBN 978-606-706-112-3 )

Comunicare in Limba Romana caiet pentru clasa I Partea II ( Editura : Aramis , Autor : Olga Paraiala ISBN  978-606-706-112-3 )
-15%
Preț: 7,61 RON
8,95 RON (-14,97%)
Promoția expiră la 28.02.2021
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-706-112-3
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 96
Format: 25X30

DESCRIERE

Caietul , conceput pe baza metodei fonetice , analitico- sintetice , a metodei globale , deschide calea spre utilizarea metodei lingvistice integrale.Sustine exhaustiv demersul didactic si formarea competentelor de comunicare , precum si progresia acestora.Lucrarea ofera profesorului multiple posibilitati de a organiza lectiile.
Autorul propune situatii de invatare interactive , productive , bazate pe interesul specific varstei , pe coordonatele unei palete variate de activitati inter , intra si transdisciplinare.
Succesiunea literelor s-a stabilit pornind atat de la efortul de pronuntare , felul in care sunetele se combina in cuvinte , dificultatile de scriere , dar si frecventa lor in vorbire.O atentie deosebita s-a acordat prevenirii , identificarii , diminuarii , inlaturarii tulburarilor de limbaj , confuziei de foneme ori grafeme , specifice varstei.
Elevii isi dezvolta imaginatia , creativitatea , isi formeaza deprinderile necesare lucrului in echipa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1039 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.