Books Outlet

Comunicare in Limba Romana caiet pentru clasa I partea I ( Editura : Aramis , Autor : Olga Paraiala ISBN 9786067060621 )

Comunicare in Limba Romana caiet pentru clasa I partea I  ( Editura : Aramis , Autor : Olga Paraiala ISBN 9786067060621 )
Preț: 8,95 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-706-062-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 96
Format: 20x25
Categoria: Limba Romana

DESCRIERE

Caietul , conceput pe baza metodei fonetice , analitico-sintetice , a metodei globale , deschide calea spre utilizarea metodei lingvistice integrale.Sustine exhaustiv demersul didactic si formarea competentelor de comunicare , precum si progresia acestora.Lucrarea ofera profesorului multiple posibilitati de a organiza lectiile.
Autorul propune situatii de invatare interactive , productive bazate pe interesul specific varstei , pe coordonatele unei palete variate de activitati inter , intra si transdisciplinare.
Succesiunea literelor s-a stabilit pornind atat de la efortul de pronuntare , felul in care sunetele se combina in cuvinte , dificultatile de scriere , dar si frecventa lor in vorbire.O atentie deosebita s-a acordat prevenirii , identificarii , diminuarii , inlaturarii tulburarilor de limbaj , confuziei de foneme ori grafeme.
Elevii isi dezvolta imaginatia , creativitatea , isi formeaza deprinderile necesare lucrului in echipa.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0881 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.