Books Outlet

Comunicare in limba romana caiet de lucru pentru clasa a 2 a (Editura: Paralela 45, Autori: Adriana Briceag, Ionela Catalina Bogdan ISBN 978-973-47-3965-3)

Comunicare in limba romana caiet de lucru pentru clasa a 2 a (Editura: Paralela 45, Autori: Adriana Briceag, Ionela Catalina Bogdan ISBN 978-973-47-3965-3)
PRP: 29,50 RON (-14,98%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,08 RON
Diferență: 4,42 RON
Promoția expiră la 29.02.2024
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3965-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 127
Format: 20X26

DESCRIERE

Auxiliarul didactic Comunicare în limba română – caiet de lucru pentru clasa a II-a este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Comunicare în limba română, aprobată prin O. M. E. N. nr. 3418/19. 03. 2013, și reprezintă un material complementar manualului de Comunicare în limba română pentru clasa a II-a.

Pornind de la textele literare din manual, s-a folosit suport intuitiv-concret și s-au valorificat jocuri și activități interdisciplinare. Astfel, au fost elaborați itemi obiectivi, semiobiectivi, subiectivi, care încurajează comunicarea orală și scrisă, stimulează gândirea critică, dezvoltă imaginația și îmbogățesc vocabularul micilor școlari. Elevii au oportunitatea de a face primii pași în crearea unor scurte texte, în care pot să redea micul lor univers, ajutați fiind de varietatea imaginilor și a situațiilor de comunicare. Auxiliarul propune sarcini de lucru în perechi sau în echipe, făcând ca învățarea să fie ludică și interactivă.

Grafica prietenoasă, atractivă, bogăția, calitatea și ingeniozitatea exercițiilor propuse, necesare în realizarea activităților instructiv-educative, recomandă acest auxiliar ca un instrument de sprijin plăcut și util tuturor celor implicați în educația și dezvoltarea armonioasă a micilor școlari.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0361 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.