Books Outlet

Comunicare in Limba Engleza caiet pentru clasa pregatitoare editia a 2 a (Editura: Aramis, Autor: Cristina Johnson ISBN 9786060094722)

Comunicare in Limba Engleza caiet pentru clasa pregatitoare editia a 2 a (Editura: Aramis, Autor: Cristina Johnson ISBN 9786060094722)
PRP: 19,90 RON (-14,97%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 16,92 RON
Diferență: 2,98 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060094722
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 64
Format: 20X25
Categoria: GRADINITA

DESCRIERE

Caietul vă propune un conținut bogat, susținut de un suport imagistic deosebit, menit să ajute la însușirea corectă a sunetelor din limba engleză, la îmbogățirea vocabularului cu termeni care reprezintă obiecte din mediul familiar şi conduc la dezvoltarea încrederii copiilor în deprinderea unei limbi străine.

Învățarea limbii engleze de la o vârstă mică conferă elevilor ușurința operării cu termeni și concepte noi, care reprezintă un real avantaj. Caietul de comunicare în limba engleză pentru clasa pregătitoare își propune să vină în sprijinul copiilor, învățătorilor și părinților deopotrivă, urmărind dezvoltarea unui mod specific de articulare a sunetelor, precum și cunoașterea unor elemente de bază ale exprimării în această limbă.

Elevii sunt familiarizați cu formulele de salut, cu modalitățile de prezentare, cu formulele de politețe, dar și cu denumirea părților corpului uman, a culorilor și a cifrelor.

Activitățile pe care le au la dispoziție pentru atingerea acestor obiective sunt variate: de la executarea unor simple indicații, a unor desene, până la interpretarea unor scurte poezii și cântece.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0371 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.