Books Outlet

Compuneri tematice pentru clasele III-V (Editura: Lizuka Educativ, Autori: Luiza Chiazna, Ioana Costache ISBN 9786069313619)

Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 9786069313619
Anul publicării: 2013
Pagini: 122
Format: 13,5x20,5 cm

DESCRIERE

Pentru unii elevi poate fi o povara scrierea unei compuneri, in timp ce pentru altii este o plaacere. Scopul nostru este sa incurajam acei elevi care nu au descoperit inca secretul scrierii unei compuneri si a le stimula imaginatia. stiind ca orice inceput e mai greu, va oferim cateva sfaturi, idei si intrebari care v-ar putea ajuta. De asemenea, incercam sa va indrumam cu ajutorul exemplelor de compuneri pe teme variate. Speram sincer ca aceasta carte va fi de un real folos elevilor si, de ce nu, chiar invatatorilor.

Speram ca elevii nu vor dori sa transcrie aceste compuneri, ci vor intelege ca trebuie sa le priveasca doar ca pe un ajutor, ca pe o sursa de inspiratie. Citind compunerile, elevii vor lua contact cu o multime de modalitati de expresie si astfel isi vor dezvolta capacitatea de a se exprima.

Elevii din ziua de azi sunt creativi si plini de fantezie. Suntem convinse ca vor scrie compuneri pline de originalitate. Speram ca micul nostru ajutor le va fi de folos.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0584 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.