Books Outlet

Competente digitale pentru Bacalaureat, 50 de variante ( Editura: Niculescu, Autor: Augustin Semenescu ISBN 978-973-748-919-7 )

Competente digitale pentru Bacalaureat, 50 de variante ( Editura: Niculescu, Autor: Augustin Semenescu ISBN 978-973-748-919-7 )
Preț: 29,00 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-973-748-919-7
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 281
Format: 16x23

DESCRIERE

Prin numarul mare de exercitii rezolvate pentru fiecare capitol din programa, lucrarea de fata reprezinta un excelent ghid de pregatire a elevilor de clasa a XII-a, in vederea sustinerii probei de competente digitale din cadrul Examenului de Bacalaureat, dar si a elevilor din clasele IX-XI, pentru pregatirea la disciplina TIC.
Lucrarea contine si o parte destinata profesorilor care urmeaza sa sustina examenele de definitivat si gradul II, prezentand modele/ idei de proiecte didactice de la clasa a IX-a pana in clasa a XII -a, pentru disciplinele TIC si informatica.
Aceasta lucrare se constituie intr-un instrument de lucru util practic si eficient, care se adreseaza atat elevilor aflati la nivel mediu, cat si celor care vor sa faca performanta.
Fisierele de lucru pentru toate subiectele din carte se pot descarca gratuit de pe site-ul editurii, la sectiunea dedicata cartii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0940 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.