Cofetar-Patiser manual pentru anul de completare nivel2

Cofetar-Patiser manual pentru anul de completare nivel2
-10%
Preț: 22,50 RON
25,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-30-1894-0
Anul publicării: 2007
Pagini: 300
Format: 17x24

DESCRIERE

Manualul este util pentru calificarea cofetar-patiser si prezinta:organizarea activitatilor unitatilor de alimentatie si turism,promovarea produselor si serviciilor,estetica produselor de cofetarie si patiserie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0835 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.