Codul de procedura civila comentat si adnotat

Codul de procedura civila comentat si adnotat
Preț: 190,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-522-029-4
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 1575
Format: 18x24
Categoria: Coduri

DESCRIERE

Prezenta lucrare reprezinta o incercare de a reuni teoria si practica recenta, nationala si comunitara, in materie procesual civila. Acolo unde a fost cazul, ea cuprinde exprimarea unor puncte de vedere personale.
Practica instantelor nationale este redata fidel, fara interventii in substanta motivarilor si in structura argumentatiei. Unde ni s-a parut oportun, am intervenit prin note plasate la finalul deciziilor de speta. De asemenea, am considerat potrivita relevarea jurisprudentei Curtii Europene a Drepturilor Omului in materia art. 6 paragraf 1 al Conventiei europene. In acelasi timp, am realizat o prezentare a principalelor regulamente comunitare cu aplicabilitate in materie procesual civila si am reliefat jurisprudenta Curtii Europene de Justitie.
Lucrarea, careia am incercat sa-i imprimam un caracter aplicativ, se adreseaza, deopotriva, practicienilor si teoreticienilor dreptului, dar si studentilor de la facultatile de drept, constituind o baza in vederea unei reale documentari stiintifice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0821 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.