Books Outlet

Chira Chiralina - Codin - Ciulinii Baraganului ( editura: Astro, autor: Panait Istrati, ISBN 9786068148991 )

Chira Chiralina - Codin - Ciulinii Baraganului ( editura: Astro, autor: Panait Istrati, ISBN 9786068148991 )
-20%
Preț: 8,00 RON
10,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8148-99-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: a doua
Pagini: 263
Format: 13x20
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

„Căci Bărăganul e singuratec. Pe spinarea lui, niciun copac! Și de la un puț la altul, ai tot timpul să mori de sete. Nici de foame nu te apără. Dar dacă cumva ești înarmat contra acestor două nevoi ale gurii și dacă vrei să te afli singur cu Dumnezeul tău, atunci du-te pe Bărăgan: e ținutul pe care Creatorul l-a hărăzit Munteniei pentru ca românul să poată visa în voie. O pasăre care zboară între două lanțuri de munți e ceva demn de milă. Pe Bărăgan, aceeași pasăre urcă, cu ea în zbor, pământul și depărtatele lui zări. Întins pe spate, simți cum talerul pământesc se înalță spre zenit. E cea mai frumoasă ascensiune ce poate s-o facă nevoiașul lipsit de toate.
...
Visări, gânduri, înălțare și pântec gol, iată ce dă gravitate omului născut pe Bărăgan – această pustietate care ascunde apa în  străfundul ei și unde nimic nu răsare de la sine, nimic, în afară de ciulini.”
Panait Istrati - Ciulinii Bărăganului

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0937 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.