Chimista ( Editura: trei, Autor: Stephenie Meyer ISBN 978-606-719-920-8 )

Chimista ( Editura: trei, Autor: Stephenie Meyer ISBN 978-606-719-920-8 )
ISBN: 978-606-719-920-8
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 606
Format: 13X20
Categoria: Fictiune
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

In acest thriller palpitant, o fosta agenta urmarita de duperiorii sai trebuie sa rezolve inca un caz pentru a-si dovedi nevinovatia si a-si salva viata.
A fost '' arma '' secreta a uneia dintre agentiile-fantoma ale guvernului american. cand a devenit incomoda, au decis sa o lichideze. Ca sa ramana in viata, s-a transformat intr-un cameleon care jongleaza cu identitatile si adresele. L-au ucis pe singurul om in care avea incredere, insa ea reprezinta in continuare o amenintare. Vor s-o vada moarta, si asta cat mai repede.
Cand fostul sef ii ofera o cale de iesire, realizeaza ca ar fi singura  sansa de a-si reinventa destinul. Dar pentru asta va trebui sa accepte o ultima misiune. Constata insa ca informatiile pe care le obtine o pun intr-o situatie si mai primejdioasa. Hotarata sa infrunte direct amenintarea, se pregateste pentru cea mai dificila lupta din viata ei, dar se indragosteste de un barbat. Noua pasiune nu poate decat sa-i micsoreze sansele supravietuire. Aflata in impas, isi valorifica talentele unice in feluri pe care nu si le-a imaginat niciodata.
In acest roman, cu o intriga bine inchegata, Stephanie Meyer creeaza o noua eroina apriga si fascinanta, cu abilitati iesite din comun. Ne arata inca o data de ce este unai dintre cele mai bine vandute autoare din lume.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2660 sec