Books Outlet

Chimie Manual pentru clasa a XI-a C1 ( Editura: Art Grup Editorial, Autor: Luminita Vladescu, irinel Adriana Badea, Luminita Irinel Doicin ISBN 97789731245393 )

Chimie Manual pentru clasa a XI-a C1 ( Editura: Art Grup Editorial, Autor: Luminita Vladescu, irinel Adriana Badea, Luminita Irinel Doicin ISBN 97789731245393 )
-20%
Preț: 24,80 RON
31,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-124-539-3
Anul publicării: 2015
Pagini: 168
Format: 20X27
Categoria: Chimie 6 - 12

DESCRIERE

Manualul  se adreseaza deopotriva elevilor cre au prevazuta in program o ora de chimie pe saptamana si celor care au la dispozitie pentru aceasta disciplina 2 ore pe saptamana. Lectiile obligatorii numai pentru acestia din urma sunt marcate cu semnul x. Ele pot fi parcurse optional, ca extindere si de catre ceilalti elevi. Cu totii pot aprofunda domeniul studiat, parcurgand textele si imaginile aflate sub sigla OPTIONAL.
Manualul este bogat ilustrat cu: imagini spatiale ale moleculelor, modelarea unor reactii chimice, scheme si fotografii originale  - executate de autoarele acestui manual in laboratoarele de chimie si in afara lor.
In sprijinul elevilor si profesorilor a fost elaborata si o culegere de probleme pentru clasa a XI a, ce cuprinde exercitii, probleme si teste care urmeaza pas cu pas demersul de insusire fixare si verificare a cunostintelor cuprinse in manual si permit evaluare continua a calitatii invatarii. Culegerea contine si probleme practice, propuse spre a fi realizate in laboratorul scolii, precum si teme recapitualtive si de sinteza.
Cu aceste instrumente de lucru, folosite cu pricepere de profesor si cu interes si curiozitate de catre elevi, parcurgerea materiei de Chimie Organica, prevazuta pentru clasa a XI a, va cere mai putin efort si se va face temeinic, pentru prezent si viitor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1109 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.