Books Outlet

Cele sapte planuri ale existentei. Filozofia care sta la baza tehnicii de Terapie Teta (Editura: Adevar Divin, Autor: Vianna Stibal ISBN 9786067560282 )

Cele sapte planuri ale existentei. Filozofia care sta la baza tehnicii de Terapie Teta (Editura: Adevar Divin, Autor: Vianna Stibal ISBN 9786067560282 )
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-756-028-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 294
Format: 13x20 cm
Categoria: Filosofie

DESCRIERE

Descopera fortele vizibile si invizibile care definesc dimensiunile acestui univers si cele de dincolo de acesta.

 
Conceputa in anul 1995 de Vianna Stibal, Terapia Teta foloseste undele cerebrale teta, despre care pana atunci se credea ca nu pot fi accesate decat in timpul somnului profund sau prin meditatiile de tip yoghin. Terapeutul se conecteaza astfel cu energia lui Tot-Ceea-Ce-Exista – energia creatoare care opereaza pretutindeni - si asista la vindecari si la schimbarea convingerilor limitatoare. Pentru cei care au inceput deja sa experimenteze magia acestei terapii energetice, cartea de fata prezinta filozofia care sta la baza metodei: cele sapte planuri ale existentei.
 
Vianna prezinta un cadru conceptual nou pentru intelegerea manierei in care functioneaza creatia pe nivelul fizic si pe cele spirituale, inclusiv in care suntem conectati cu aceasta pe toate nivelele fiintei noastre. Conducandu-ne pana la inceputul vietii insesi, ea ne invata cum sa percepem aceste forte cosmice in toata maretia lor si cum sa ne folosim de energiile lor corespondente in scopul vindecarii si al dezvoltarii spirituale. Este prima data in istoria umanitatii cand toate planurile existentei au fost deschise simultan, astfel incat sa poata fi intelese si utilizate - asa cum nu au mai fost vreodata.
 
Aprofundeaza-ti intelegerea Terapiei Teta invatand mai multe despre sistemele de convingeri, puterile si proprietatile vindecatoare extraordinare ale:
 
·Planului Creatorului a Tot-Ceea-Ce-Exista - energia care curge prin toate lucrurile si care creeaza viata

·Planul Legilor care creeaza urzeala universului
 
·Planul fiintelor divine si semi-divine
 
 ·Planul imparatiei spiritelor din lumea de dincolo
 
·Planul lumii fizice in care traim
 
·Planul vitaminelor, plantelor, copacilor si fiintelor elementale
 
·Planul mineralelor, cristalelor, solului si rocilor – elementele primare ale pamantului
 
Vianna Stibal este artista, autoare, profesoara si medium intuitiv. Desi sediul ei este in Montana, SUA, ea este ferm hotarata sa isi raspandeasca noua paradigma terapeutica in intreaga lume, scop in care a antrenat instructori si practicanti care opereaza la ora actuala in peste 152 de tari. De asemenea, Vianna organizeaza seminarii in intreaga lume, predandu-le Terapia Teta cursantilor de toate rasele, credintele si religiile. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0342 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.